top of page

Hé hallo, wat superleuk dat je geïnteresseerd bent in mijn werk! Mijn naam is Ingrid Mol en ik ben vakfotograaf gespecialiseerd in alle grote en kleine gebeurtenissen in onze mensenlevens. Mijn grote passie is mooie dingen maken! En dat doe ik graag samen met iedereen die voor mijn lens verschijnt. Ik help je graag met het op een prachtige manier vastleggen van bijzondere gebeurtenissen in je leven. Uiteraard ben je bij mij ook aan het juiste adres voor de mooiste kwaliteitsfotoproducten. Alles wordt in een moeite door perfect geregeld zodat jij daarna alleen nog maar van je foto's hoeft te genieten! 

Ik ben gespecialiseerd in familie buitenfotosessies en studiofotografie. In beide heb ik jarenlange ervaring en weet als geen ander mensen op een ontspannen manier vast te leggen. 

 

Met mijn gezin woon ik in het prachtige Brabantse land vlakbij de bossen en heide. Na mijn grafische opleiding in Antwerpen ben ik gestart met werken bij Vakfotograaf Foto van Hassel in Zundert. Topkwaliteit en vakmanschap stonden daar hoog in het vaandel. Daar heb ik geleerd te werken met de beste materialen en merken en ligt de basis voor tijdloze fotografie. Nadat ik een aantal jaren hobbymatig fotografeerde heb ik in 2013 mijn vakdiploma voor Fotografie behaald aan de School voor Fotografie en ben ik daarna als zelfstandig ondernemer begonnen met Foto door Ingrid Mol. Door de jaren heen heb ik me verder gespecialiseerd door workshops en cursussen te volgen en ook door mijn levenservaring sta ik waar ik nu ben. Ondertussen heb ik meer dan 15 jaar ervaring in het fotografievak en mocht al veel kinderen zien opgroeien voor mijn lens!

Werkgebied: West-Brabant.

Mijn fotostudio is in het dorp Rucphen tussen Roosendaal en Breda.

Ben ik de juiste fotograaf voor jou?

-Je gaat niet graag op de foto maar wilt wél graag mooie foto's!

-Als je houdt van echte connectie.

-Als je ontzorgd wilt worden.

-Als jouw smaak tijdloos en stijlvol is.

-Als je de regie uit handen kunt geven. 

-Als je vertrouwt op mijn creativiteit, expertise en ervaring.

-Als je aandacht en goede service belangrijk vindt.

-Als je houdt van tijdloze kwaliteitsproducten.

Je hoeft alleen jezelf mee te nemen, ik regel de rest!

Proud member of : 

family-logo-transpararent.png
DuPho-lid_logo_500_px.png
bottom of page