top of page

Hé hallo, wat superleuk dat je geïnteresseerd bent in mijn werk! Mijn passie is het vastleggen van hoe jullie écht zijn in een ontspannen setting. Belangrijk hierbij is dat er ruim de tijd wordt genomen voor een reportage zowel in de voorbereidingen als bij de shoot zelf én bij de afwerking van de foto's en producten. Bij al mijn fotoreportages zit een prachtig tastbaar fotoproduct inbegrepen. Waarom? Omdat ik door de jaren heen heb gezien en meegemaakt dat nadat iemand het aardse leven heeft verlaten foto's een van de meest gekoesterde spullen zijn die overblijven. En dat deze worden doorgegeven aan volgende generaties. Hoe mooi is dat!

Ik ben gespecialiseerd in buik- & babyfotografie, kinderportretten en familiefotografie. Mijn stijl is geposeerd afgewisseld met spontane beelden. 

 

Met mijn gezin woon ik in het prachtige Brabantse land vlakbij de bossen en heide. Na mijn grafische opleiding in Antwerpen ben ik gestart met werken bij Vakfotograaf Foto van Hassel in Zundert. Topkwaliteit en vakmanschap stonden daar hoog in het vaandel. Daar heb ik geleerd te werken met de beste materialen en merken en ligt de basis voor tijdloze fotografie. Nadat ik een aantal jaren hobbymatig fotografeerde heb ik in 2013 mijn vakdiploma voor Fotografie behaald aan de School voor Fotografie en ben ik daarna als zelfstandig ondernemer begonnen met Foto door Ingrid Mol. Door de jaren heen heb ik me verder gespecialiseerd door workshops en cursussen te volgen en ook door mijn levenservaring sta ik waar ik nu ben. Ondertussen heb ik meer dan 15 jaar ervaring in het fotografievak en mocht al veel kinderen zien opgroeien voor mijn lens! 

Levensverhalen vind ik ontzettend boeiend, dus ik ontmoet graag nieuwe mensen. In mijn vrije tijd sta ik meestal langs de lijn om onze kinderen te supporten en te fotograferen uiteraard ;). Daarnaast wandel ik veel met ons eigenwijze teckeltje. Heerlijk m'n hoofd leegmaken en de accu opladen! 

Werkgebied: West-Brabant.

Mijn fotostudio is in het dorp Rucphen tussen Roosendaal en Breda.

Ben ik de juiste fotograaf voor jou?

-Als je houdt van echte connectie.

-Als je ontzorgd wilt worden.

-Als jouw smaak tijdloos en stijlvol is.

-Als je de regie uit handen kunt geven. 

-Als je vertrouwt op mijn creativiteit, expertise en ervaring.

-Als je aandacht en goede service belangrijk vindt.

-Als je houdt van tijdloze kwaliteitsproducten.

Je hoeft alleen jezelf mee te nemen, ik regel de rest!

Wij zijn geen match als:

-Je alleen maar digitale fotobestanden wilt.

-Je zelf alle prints en wandvergrotingen wilt regelen.

-Je vraagt of ik plaatjes van Pinterest kan namaken.

-Je "even" een paar fotootjes wilt laten maken van je gezin/familie.

-Je niet wilt investeren in fotoproducten van hoge kwaliteit.

Proud member of : 

family-logo-transpararent.png
DuPho-lid_logo_500_px.png
bottom of page