top of page

"Ingrid is een vrouw met passie en heeft oog voor de kleinste details. Daarnaast heeft ze een hart van goud. Wij zijn haar eeuwig dankbaar voor het vastleggen van meerdere kostbare momenten!" Aicha en Luc.

"Ontspannen, betrokken en gezellig. Twee keer een familieshoot gedaan bij Ingrid en allebei de keren voelden we ons snel op ons gemak. Zeker een aanrader!" Annemieke .

"Superfoto's en een superpersoonlijkheid" Andy en Samantha huwelijksfotografie.

"Onlangs hebben wij voor de vierde keer (newborn, communie en 2 familieshoots) foto's laten maken door Ingrid. Ze bereid zich goed voor en is heel geïnteresseerd in wie er voor haar lens staan. Ze levert vakwerk met persoonlijke aandacht en dat geeft vertrouwen. Dat zie je terug in elke foto, altijd mooi en uniek. Foto door Ingrid Mol is zeker een aanrader voor blijvende herinneringen. Bedankt voor je inzet en meedenken en het prachtige fotoboek" Martine.

"Het was leuker dan ik dacht" Nikki 5 jaar.

"Ingrid is een allround fotografe maar wat mij betreft blinkt ze echt uit in de manier waarop ze de kleintjes van deze wereld in beeld weet vast te leggen. Niet te zoet en ook zeker niet 12 in een dozijn. Ingrid is steeds op zoek en doelgericht als het gaat om het pakken van dat onbewaakte moment, waarbij haar lens de ziel stiekem een beetje blootlegt" Ton.

bottom of page