top of page

 Zijn jullie klaar voor een relaxte en waardevolle familieshootervaring? Ik houd van verbinding en de vrijheid om unieke beelden te creëren. Daarom nemen we alle tijd voor deze fotoreportage. Het wordt onvergetelijk!  Deze reportages zijn écht een investering in herinneringen! Veel familie's maken er een uitje van door na de fotoshoot samen te gaan lunchen of borrelen. Hoe leuk is dat!

Voor een gezinsfotoreportage t/m 5 personen op locatie zijn deze 2 opties mogelijk:

Pakket "Jullie Momenten" 375,-. Dit is inclusief een ontspannen shoot van 1 uur, online fotogalerij, linnen 15x15 cm. album met de mooiste foto's en 25 digitale fotobestanden.

Pakket "Jullie Verhaal" 475,-. Dit is inclusief een ontspannen shoot van 1.5 à 2 uur, online fotogalerij, linnen 20x20 cm. album met de mooiste foto's, 40 digitale fotobestanden en een prachtig fotofilmpje met alle highlights om te bewaren.

Extra opties: upgrade naar groter foto-album, afnemen extra fotobestanden en advies bij aanschaf wandpanelen,

Het pakket voor een reportage met meerdere gezinnen is "Waardevolle Familiemomenten" t/m 14 personen op locatie 595,- . Prachtig compleet pakket zónder keuzestress! Dit is inclusief:

Een ontspannen shoot van ca. 2 uur met alle mogelijke opstellingen, online fotogalerij, luxe album 20x20 cm met de mooiste foto's, alle digitale fotobestanden en een prachtig fotofilmpje met alle highlights om te bewaren. 

Extra opties: upgrade naar groter foto-album, bijbestellen mini-albums en advies bij aanschaf wandpanelen.

Deze tarieven zijn inclusief mijn uren aan voorbereiding, fotoreportage op locatie, upload- selectie- en beeldbewerking, ontwerp album en opmaken fotofilmpje. Exclusief reisvergoeding à €0.40 p/km buiten gemeente Rucphen.

 

 Informeer tijdig naar de mogelijkheden want deze shoots plan ik alleen vanaf eind mei tot en met half september en mijn agenda loopt snel vol! Mijn werkdagen zijn dinsdag-woensdag-donderdag en vrijdag, overdag en avond.

Ja ik wil graag meer informatie over familie/gezinsfoto's! Check na verzenden ook je spam!

Bedankt voor de inzending!

bottom of page