Zijn jullie klaar voor een relaxte en waardevolle familieshootervaring? Ik houd van verbinding en de vrijheid om unieke beelden te creëren. Daarom nemen we alle tijd voor deze fotoreportage. Het wordt onvergetelijk! 

Het tarief voor een gezinsfotoreportage (t/m 5 personen) is €450 en voor familiefoto's t/m 10 personen €595.

Ik neem jullie mee naar een fijne locatie voor een onspannen fotoshootervaring.  Jullie ontvangen een uniek fotofilmpje met alle highlights van de reportage. Daarnaast wordt jullie verhaal verwerkt in een prachtig fine art fotoalbum om met veel plezier in terug te kijken. Tevens help ik jullie bij het realiseren van een of meerdere wandvergrotingen. Prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Deze tarieven zijn inclusief mijn uren aan voorbereiding, fotoreportage op locatie, upload- selectie- en beeldbewerking, ontwerp album en opmaken fotofilmpje. Exclusief reisvergoeding à €0.40 p/km buiten gemeente Rucphen.

 Deze fotoreportages zijn écht een investering in herinneringen! Veel familie's maken er echt een uitje van door na de fotoshoot samen te gaan lunchen of borrelen. Hoe leuk is dat!

 Informeer tijdig naar de mogelijkheden want deze shoots plan ik alleen vanaf eind mei tot en met half september en mijn agenda loopt snel vol!

Boekingen voor 2023 open vanaf december 2022!

Omdat ik naast familie/gezinsfotografie ook zwangerschaps, baby- en studioportretten aanbied is de ruimte voor familiefotoreportages beperkt. 

Ja ik wil graag meer informatie over familie/gezinsfoto's! Check na verzenden ook je spam!

Bedankt voor de inzending!